ÁTHIDALÓK ÉS U-PROFILOK

A TERMALICA BURKOLATOK ELŐREGYÁRTOTT MEGERŐSÍTETT ÁTHIDALÓKBÓL VAGY U-PROFILOKBÓL KÉSZÜLHETNEK. A LÉGMENTESEN LEZÁRT BETONACÉLOK SZERKEZETI FUNKCIÓJUK MELLETT MEGVÉDIK A FALAKAT A MELEGSÉGTŐL. A RENDSZERBLOKKOK ÉS PANELEK TÖBBI ELEMÉVEL EGYÜTT EGYSÉGES FALSZERKEZETET HOZNAK LÉTRE, ÉS CSÖKKENTIK A HŐHIDAK KIALAKULÁSÁT.

Falazóblokk beton u profil áthidaló
TERMALICA U-PROFILOK

A Termalica U-profilok rejtett zsaluzatként működnek, és lehetővé teszik nagy szélességű fal- és ajtónyílások kialakítását, mint például a terasz-ablakok vagy a garázskapuk.

Használhatók koszorúkhoz és vasbeton pillérekhez, valamint falburkolat erősítéshez. Az U-profil szerkezeti megerősítéssel, majd betonnal van feltöltve, így egy vasbeton mag keletkezik. A nagyobb nyílásokhoz olyan szerelési zsaluzatot és támaszt kell használni, amelyet a habarcs és a töltőbeton kívánt szilárdsága után eltávolíthatnak. Az egyik oldalon az U-profil vastagabb, ezáltal megfelelő hőszigetelését biztosít, további szigetelés nélkül. Ezek két, 400 és 600 kg/m3-es sűrűség-osztályban állnak rendelkezésre öt szélességben. A rögzített hossza 599 mm és a magassága 249 mm, biztosítja, hogy tökéletesen illeszkedjenek a fennmaradó rendszerelemekhez.

U-PROFIL DIMENZIÓK
U profil dimenziók
TERMALICA ÁTHIDALÓK

A Termalica áthidalók előregyártott és megerősített, levegőztetett betonelemek, amelyek ablakok és ajtónyílások áthidalására szolgálnak. A falvastagságtól függően egy, kettő vagy három helyezkedik el egymás mellett.

TNB áthidaló

A 12,4 cm magasságú Termalica TNB áthidalók olyan elemek, amelyeket a nagyobb áthidalandó felületek kivitelezéséhez használják. A lefedendő nyílás maximális szélessége 2,50 m. Az áthidalók három szélességben kaphatók, 12, 15 és 20 cm szélesek. Az ilyen rendszerréteg teljes terhelhetőségét a réteglap rétegvastagsággal látják el, függőleges kötéseik ragasztós habarccsal töltik fel, majd egy vasbeton vázszerkezet végrehajtását követik a mennyezeten. Az áthidalók kb. 0,75 m távolságban vannak elhelyezve, amelyek a mennyezet bezárása után hét nappal eltávolíthatók.

TNN áthidaló

A Termalica TNN lécek 24,9 cm magasságúak, megerősített széntartalmú betonból készülnek. A Termalica TNN lécek független szerkezeti komponensek, amelyek a külső, belső és hátsó falak nyílásainak fedésére szolgálnak, maximális nyitási szélessége 180 cm.

Áthidalók

PORO BETON - A LEGJOBB HŐSZIGETELÉSŰ FALAZÓ BLOKK