EGYRÉTEGŰ KÜLSŐ FAL

A BETONELEMEK PRECÍZIÓS ILLESZTÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN AZ EGYRÉTEGŰ FALAK VISZONYLAG GYORSAN ÉS OLCSÓN KIVITELEZHETŐEK.

Falazóblokk beton egyrétegű fal
A RENDSZER HELYES FELÉPÍTÉSE

Rendszereszközök használatát javasoljuk

– egy megfelelő szélességű vékonyvakoló simítóval
– fogas simító
– fűrész
– gumi kalapács

Fektesse le a blokkok első rétegét a habarcson. Először az épület sarkában lévő blokkok elrendezése és kiegyenlítése a legfontosabb (mindegyiknek pontosan ugyanolyan szinten kell lennie).

Az egyes rétegek elhelyezését követően, a vékony kötésű habarcs alkalmazása előtt tisztítsa meg a felső felületet, és távolítsa el a port.

A vágáshoz használjon kézi vagy szalagfűrészt.

TERMALICA KÜLSŐ FALAK

MIVEL KEVESEBB MUNKAMENNYISÉGET IGÉNYELNEK, TOVÁBBÁ AZ ÁSVÁNYGYAPOT VAGY POLISZTIROL TOVÁBBI SZIGETELÉSÉNEK ELHAGYÁSÁVAL IS CSÖKKENTENI LEHET A KÖLTSÉGEKET.

TERMALICA EXTRA ÉS TERMALICA KLASSZIK

A legvékonyabb blokkosztályok (300, 350) egyrétegű falai 48, 40, 36,5 vastagsággal garantálják a tökéletes termikus tulajdonságokat.

A 48 cm-es vastagságú Termalica Extra blokkokból készült egyrétegű fal lehetővé teszi az U=0,16 W/(m2K) hőátbocsátási tényező elérését, amely már meghaladja a 2021-es évre tervezett építési iparági szabványokat, amelynek falszigetelési követelménye az U=0,2 W/m2K alatti érték.

A Termalica Klasszik blokkok egy egyrétegű fal esetében, biztosítják az épületek energiahatékonyságát, és megfelelnek a jelenlegi követelményeknek a külső falak szigetelési képességével kapcsolatban U≤0,23 W/m2K.

Termalica Extra és Termalica Klasszik blokkok felhasználásához az egyrétegű falak szerelése esetében ajánlott a Termalica vékonyfalú habarcs.

ELŐNYÖK:
Energiahatékony
Építési sebesség
Költségcsökkentés
Egészség
Biztonság
Munka ergonómia
Falazó beton porózus beton építőanyag
Falazó beton porózus beton építőanyag

PORO BETON - A LEGJOBB HŐSZIGETELÉSŰ FALAZÓ BLOKK