Falazóblokk beton válaszfal

BELSŐ VÁLASZFALAK

A válaszfalak szerkezeti részek, amelyek helyiségeket különítenek el. a válaszfalak általában az 500, 600 és 700 osztályú termalica blokkokból, 10 és 12 cm-es szélesen készülnek.

Az osztófalblokkok sima homlokfelülettel rendelkeznek, vagy egy nút féderes reteszeléssel vannak ellátva. A falakat vékony, vagy hagyományos habarccsal állítják fel. A Termalica porózus szerkezete és kis súlya határozottan csökkenti a mennyezeti terhelést a falazó falakhoz képest. A falak sima és egyenletes felülete vékonyrétegű habarccsal készül, amely lehetővé teszi burkolatok hozzáadását a felület előzetes síkosítása és vakolása nélkül, valamint a vékonyrétegű vakolat és gipsz befejezését. A Termalica típusától függően egy 12 cm vastag fal, mint RA1R akusztikus szigetelési együttható 36-39 dB, és teljesíti a szabványos követelményeket a hangszaporítási szigetelés tekintetében.

A Termalica-ból készült válaszfalak legfontosabb előnye a könnyűségük – a kis súlyú elemek nem okoznak túlzott terhelést. Ennek köszönhetően a Termalica válaszfalak mind új, mind felújított épületekben alkalmazhatók, mivel a régi szerkezetek teherbíró képességét nem változtatja meg.

PORO BETON - A LEGJOBB HŐSZIGETELÉSŰ FALAZÓ BLOKK